Natural History Musem

Imagine Natural History Museum sau Museum of Natural History este un muzeu cu expozitii despre istoria naturii : animale, plante, ecosisiteme, geologie, paleontologie, climatologie. 

 Il gasiti in Soth Kensisgthon pe Exhibition Road, langa Victoria and Albert Museum si Science Museum. Intrarea principala este in Cromwell Road. 

 Gazduieste 70 de milioane de exponate, incepand de la plante pana la diamante si scheleti de dinozauri. Tot in el gasiti si obiecte colectionate de Charles Darwin, au pana si porumbeii lui, impaiati desigur. 

 Este foarte mare, am stat 3 ore in el si nu am apucat sa vad tot, inauntru este foarte cald asa ca daca va hotarati sa mergeti, imbracati-va lejer si neaparat va trebuie incaltaminte comoda. Intrarea este libera, programul de lucru este de Luni pana Duminica de la 10.00 la 17:45. Doar expozitiile separate se platesc, nu am mai apucat sa merg pentru ca se inchidea, acum este expozitia de fluturi vii la care intrarea costa 5 lire si expozitia de fotografie a lui Sebastiao Salgado : Genesis 10 iar intrarea este 10 lire. 

 Mie personal mi-a placut foarte mult cladirea, arata ca un palat, am vrut sa fac cateva poze din fata dar erau niste autobuze care stricau peisajul asa ca va pot arata interiorul :

DSC_0587

DSC_0597

DSC_0600

DSC_0605

DSC_0610

DSC_0615

DSC_0624

DSC_0625

DSC_0652

DSC_0660

DSC_0684

DSC_0733

DSC_0743

DSC_0745

DSC_0747

DSC_0749

DSC_0751

DSC_0752

4 gânduri despre „Natural History Musem

  1. cladirea e superba. imi place amestecul acela de caramida, si contrastul dintre maro si albastru. abia astept sa termine lucrarile la muzeu, sunt curioasa cum va arata 🙂

  2. Categoric este unul din locurile cap de lista pentru atunci cand voi mai ajunge la Londra, desi drept sa-ti spun eu nu prea merg la muzee, decat daca este ceva care ma intereseaza in mod special. Am mai citit despre si mi se pare foarte interesant. Chiar ma tenteaza. Sper sa si ajung candva.. Foarte reusite pozele!

    • Este foarte interesant, iar cladirea e superba, interiorul imi amintea de Hogwarts-ul din Harry Potter, chiar ma gandeam, ce-ar fi fost sa inceapa scarile alea sa se miste. Vreau sa ajung si la Warner Bros Studios, dar sa vad cand ca e cam scump, in jur de 80 de lire si nu prea ma indur sa dau atat …. cu 80 de lire platesc trenul dus-intors la Paris si imi mai raman bani si de o cafea …

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s