Greenwich

Locul unde se naste timpul. Pe aici trece meridianul 0 la care se raporteaza toate fusurile orare ale lumii. Pana sa ajungeti la Observator, treceti printr-un parc absolut minunat cu arbori seculari , e nevoie de trei oameni pentru a le cuprinde trunchiul. Cand am ajuns eu Observatorul era inchis asa ca m-am multumit cu pozele din parc si ale panoramei. Parcul si Observatorul sunt situate undeva pe un deal iar privelistea asupra Londrei e chair foarte frumoasa. Cred ca e mai frumos cand e soare, eu am fost intr-o zi innorata, dar stiti si voi cum e cu vremea in Londra.

Inceput de toamna:)ImensPanorama

Acest stejar a fost plantat in secolul 12.Este legat de Regina Elisabeta I, Regele Henry al VIII-lea si Regina lui Anne Boleyn. Se zice ca cei care nu respectau regulile parcului, erau bagati in scorbura lui si lasati acolo drept pedeapsa. A crescut atat de mult incat in iunie 1991 s-a prabusit.

Despre acest stejar se spune ca a fost plantat in secolul 12.Este legat de Regina Elisabeta I, Regele Henry al VIII-lea si Regina lui Anne Boleyn. Se zice ca cei care nu respectau regulile parcului, erau bagati in scorbura lui si lasati acolo drept pedeapsa. A crescut atat de mult incat in iunie 1991 s-a prabusit.

:)ImensDSCN5721prime meridianVest sau Est ?

Reclame

Un gând despre „Greenwich

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s